Novosti

Marijanski Zavjet za Domovinu poziva sve svoje članove, prijatelje i simpatizere

Članovima bratovštine Marijanskog Zavjeta za Domovinu i svima koji imaju dobru volju naš član Zoran Jović uputio je poziv, koji prenosimo na stranicama UBD:

“Dragi SVI,
I Dubrovnik je od sada ČETVRTKOM u molitvi za Domovinu.
Marijanski Zavjet za Domovinu poziva sve svoje članove, prijatelje i simpatizere da nam se priključe na Molitvi Krunice za Domovinu, četvrtkom u 20:00 sati u crkvi Sv. Josipa – Ulica od Puča.
Vidimo se.”

Udruga branitelja Dubrovnika od početka sudjeluje u hodočašću Marijanskog zavjeta za Domovinu, i u ovoj 2018. godini to će biti po četvrti put, na što smo ponosni, kao i na činjenicu da smo braniteljska udruga, koja je blagoslovila barjak i pridružila se Udruzi branitelja PU Dubrovnik, tako da naši članovi sudjeluju pronoseći ga u procesiji za blagdan našega parca Svetoga Vlaha.
UBD je uključena i u sva druga značanija događanja vezana za obilježavanja obljetnica i vjerskih blagdana i drugih oblika suradnje, kao što je bio seminar za branitelje vezano za probleme posljedica sudjelovanja branitelja u Domovinskom ratu i PTSP-a, koje organizira Dubrovačka Biskupija.
Nedavno smo nazočili na inauguraciji novoga policijskoga kapelana Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Na tu  funkciju je došao naš prijatelj uvijek spreman na pomoć i suradnju fra Ivo Kramar.