Novosti

UBD na obilježavanjima značajnih događanja

U proteklom razdoblju godine sudjelovali smo na obilježavanjima događaja iz Domovinskog rata, komemoracijama i svečanim prigodama od kojih ističemo…

Na obilježavanje Dana Dubrovačko-neretvanske županije i 30. obljetnice osnivanja županije 12. svibnja 2023. godine UBD su predstavljali Marko Mujan, Zvonko Koštro i Periša Obradović.

Na 26. obljetnicu podizanja spomen obilježja i 31. obljetnicu deblokade Golubova kamena u spomen na 36 poginulih imotskih vitezova na širem dubrovačkom području, u nedjelju 2. srpnja u Trstenom pozvan je predsjednik UBD, koji se ovom prigodom našao s prijateljima i suborcima Imoćanima i ostalima.

Svečanom otvaranju 74. Dubrovačkih ljetnih igara koje je održano ispred crkve svetog Vlaha u Dubrovniku, u ponedjeljak, 10. srpnja 2023. godine nazočio je naš potprijedsjednik Periša Obradović u društvu sa suprugom.

Potpredsjednik UBD Periša Obradović s članovima predstavljat će našu Udrugu na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, koji organizira Dubrovačko neretvanska županija
04. kolovoza 2023. godine, kojom prigodom će položiti vijence i zapaliti svijeće kod Spomen križa na Boninovu i Spomeniku poginulim braniteljima na Vjetrenom mlinu u Dubrovačkom primorju.

Fotografije: Dubrovački Insider